Σύνολο 0,00 € (0)
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Το Χλώριο σε Κόκκους της Astral χρησιμοποιείται για γρήγορη και αποτελεσματική απολύμανση. Το δίχλωρο χλώριο ταχείας διάλυσης 55% σε κόκκους χρησιμοποιείται για την εξόντωση των βακτηριδίων και της οργανικής μόλυνσης που τροφοδοτούνται στο νερό της πισίνας από τους κολυμβητές και από άλλες πηγές μολύνσεως. Αποτελείται από λευκούς ευδιάλυτους κόκκους που χρησιμοποιούνται για την απολύμανση του νερού της πισίνας. Διαλύονται γρήγορα στο νερό και ελευθερώνουν ενεργό χλώριο.

Περισσότερα

Μία φορά το μήνα ή εάν η μέτρηση του χλωρίου είναι κάτω από 0,5ppm χρησιμοποιείστε χλώριο σε κόκκους. Ουσιαστικά χρησιμοποιώντας χλώριο σε κόκκους κάνετε σοκ στην πισίνα. Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνετε την θανάτωση όλων των μικροοργανισμών και των βακτηριδίων που μπορεί να έχουν αναπτυχθεί στο νερό της πισίνας σας. Τοποθετείστε το στο σκίμμερ. Είτε στο κανάλι υπερχείλισης. Είτε ακόμα έχετε την επιλογή να το διαλύσετε σε ένα κουβά με νερό και να το ρίξετε στην επιφάνεια της πισίνας.

Δεν περιέχει ασβέστιο, δεν προκαλεί επικαθήσεις αλάτων και έτσι δεν μπλοκάρει το φίλτρο. Δεν μεταβάλλει την τιμή του PH. Ο συνδυασμός του αποτελεσματικού φιλτραρίσματος, του συστήματος ανακυκλοφορίας και της χημικής επεξεργασίας με κατάλληλα και ήπια χημικά προσφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα για υγιεινό και κρυστάλλινο νερό. Χώρα προέλευσης: Ισπανία. Βάρος 10 kg.

Please publish modules in offcanvas position.