Το καλάθι μου

Αυτόματες Σκούπες Πισίνας. Γλυτώστε χρόνο και απολαύστε την πισίνα σας. Οι καλύτερες υδραυλικές και ηλεκτρικές σκούπες πισίνας για το καθάρισμα του πυθμένα και των τοιχίων. Νέα γενιά στις σκούπες μηχανικής απορρόφησης με απορροφητική δύναμη και σωστή κάλυψη των επιφανειών. Με σύστημα Χ-Drive, προγραμματισμένη πλοήγηση για μεθοδικό καθάρισμα όλων των σημείων.

Οι αυτόματες σκούπες πισίνας είναι σχεδιασμένες για να διατηρούν την πισίνα σας καθαρή καθημερινά. Δεν απαιτούν συντήρηση, το μόνο που χρειάζεται είναι να τις ενεργοποιείτε και ανάλογα με το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει το ρομπότ θα φροντίσει για τον καθαρισμό της πισίνας.

 Ανάλογα με το ρομπότ που θα επιλέξετε θα σας κάνει την δουλειά που εσείς επιθυμείτε. Για παράδειγμα υπάρχουν αυτόματες σκούπες που είναι ειδικά σχεδιασμένες να καθαρίζουν μόνο τον πυθμένα, αυτόματες σκούπες που καθαρίζουν τον πυθμένα και τα τοιχία, ρομπότ τα οποία καθαρίζουν τον πυθμένα, τα τοιχία αλλά και την ίσαλο γραμμή της πισίνας. Οι καλύτερες αυτόματες σκούπες χωρίζονται σε υδραυλικές και ηλεκτρικές σκούπες πισίνας που έχουν τις κατάλληλες προδιαγραφές να σας λύσουν τα χέρια και να σας διευκολύνουν ως προς τον ιδανικό καθαρισμό της πισίνας σας. Οι υδραυλικές σκούπες διαθέτουν σωλήνα ο οποίος συνδέεται στο στόμιo σκούπας που υπάρχει μέσα στη πισίνα σας και έτσι με την δύναμη της αντλίας ξεκινάει η λειτουργία του ρομπότ. Αντίθετα οι ηλεκτρικές σκούπες διαθέτουν καλώδιο ειδικό για το νερό με πατέντα SWIVEL και γυροσκόπιο το οποίο σκανάρει την πισίνα ότι σχήμα και αν έχει. Επιπρόσθετα η επένδυση της πισίνας σας δηλαδή εάν είναι με liner, με πλακάκι, με ψηφίδα ή βαμμένη, παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή της αυτόματης σκούπας. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε αυτόματες σκούπες πισίνας ρομπότ από επώνυμες εταιρείες οι οποίες μας δίνουν εγγυημένο αποτέλεσμα ως προς τον καθαρισμό της πισίνας. Οι αξιόπιστες μάρκες είναι οι εξής ASTRAL, HAYWARD,  ZODIAC, AQUABOT, PENTAIR. Οι αυτόματες σκούπες είναι κατάλληλες για πισίνες είτε για ιδιωτική είτε για επαγγελματική χρήση. Αναλαμβάνουμε την επισκευή σε όλες τις αυτόματες σκούπες ρομπότ πισίνας και διαθέτουμε τα ανταλλακτικά κάθε σκούπας.

Βλέπετε 1–9 απο 21 αποτέλεσματα

Εγγραφή στο Newsletter μας

Scroll to Top

Καλέστε για τιμή