Σύνολο 0,00 € (0)
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Η ηλεκτρόλυση άλατος αποτελεί μία από τις πιο υγιεινές μεθόδους απολύμανσης του νερού της πισίνας, βελτιώνοντας εξαιρετικά την ποιότητα του νερού, μειώνοντας σε ποσοστό 80% την χρήση χημικών και απλοποιώντας την συντήρηση. Η ηλεκτρόλυση άλατος παράγει χλώριο από αλάτι, μέσω της φυσικής διαδικασίας της ηλεκτρόλυσης.

Περισσότερα

Ηλεκτρόλυση άλατος BSV Evo Basic

Η ηλεκτρόλυση άλατος BSV Evo Basic είναι από τις πιο ασφαλείς και υγιεινές μεθόδους απολύμανσης του νερού της πισίνας με πολλά πλεονεκτήματα. Αποτελεί μια αξιόπιστη και οικονομική μέθοδο απολύμανσης που καταργεί τις παραδοσιακές ταμπλέτες χλωρίου.  Η απολύμανση νερού πισίνας με ηλεκτρόλυση άλατος αφορά ουσιαστικά την παραγωγή υποχλωριώδους νατρίου σε νερό που περιέχει αλάτι.

Το νέο σύστημα ηλεκτρόλυσης άλατος BSV Evo Basic είναι ένα σύστημα παραγωγής χλωρίου υψηλών προδιαγραφών με υψηλές επιδόσεις, το οποίο καταργεί πλήρως την ανάγκη διαρκούς παρακολούθησης της χημικής ισορροπίας του νερού της πισίνας.

Ηλεκτρόλυση άλατος Astral Smart

Τι πιο υγιεινό για το ανθρώπινο σώμα, από το να βρίσκεται μέσα σε ένα καθαρό νερό και την πισίνα σας να απολυμαίνεται αυτόματα. Με την ηλεκτρόλυση άλατος, δεν θα υποφέρετε πλέον από τσούξιμο και ερεθισμό στην περιοχή των ματιών, από ξηρότητα στο δέρμα και στα μαλλιά.

Η μυρωδιά και η γεύση του χλωρίου θα εξαφανιστεί εντελώς από την πισίνα σας. Το περιβάλλον της πισίνας δεν θα είναι πλέον ανθυγιεινό και επιπλέον αναστέλλεται η ανάπτυξη βακτηρίων.  Οικονομία λόγω της μείωσης κατά 90% στην κατανάλωση χημικών προϊόντων. Πλέον θα χρησιμοποιείτε μόνο σταθεροποιητή χλωρίου στην αρχή της σεζόν και ρυθμιστή του PH όπως προηγουμένως.

Το μοναδικό προϊόν που χρειάζεται η ηλεκτρόλυση είναι χοντρό αλάτι χύμα ή σε ταμπλέτες. Το κόστος συντήρησης είναι ελάχιστο και η κατανάλωση ρεύματος αμελητέα. Δεν έρχεστε πλέον σε επαφή με χημικά και διαβρωτικά προϊόντα. Η κατανάλωση ρεύματος είναι αντίστοιχη με αυτή ενός λαμπτήρα. Δεν απαιτείται πλέον η αποθήκευση εύφλεκτων χημικών προϊόντων. Το νερό είναι υγιεινό, καθαρό και κρυστάλλινο. Για πισίνες από 60m3 έως 160m3.

Please publish modules in offcanvas position.