Το καλάθι μου

Διαθέτουμε αξιόπιστες Αντλίες Πισίνας υψηλής ποιότητας και Ευρωπαικών Προδιαγραφών.
Πολύ σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της πισίνας παίζει η αντλία η οποία μαζί με το φίλτρο πισίνας ανακυκλοφορούν το νερό μέσα στην πισίνα. Δείτε όλα τα μοντέλα των εταιρίων.

Η αντλία πισινας Astral Victoria Plus silent έχει στιβαρό σχεδιασμό νέας γενιάς. Εύκολο στο χειρισμό με καπάκι κλειδώματος και χαμηλά επίπεδα θορύβου. IP-55 προστασία κινητήρα. Μεγάλη χωρητικότητα στο καλαθάκι. Ταχείας ροής. 1hp,1,5hp 2hp3hp Χώρα προέλευσης: Ισπανία.

Οι αντλίες – μοτέρ ανακυκλοφορίας αποτελούν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία κάθε πισίνας. Σε συνδυασμό με το φίλτρο συμβάλουν στη καθαριότητα του νερού , στην διαύγεια και στην υγιεινή. Η αντλία είναι ένα από τα πιο σημαντικά μηχανήματα που υπάρχουν στο μηχανοστάσιό σας. Διαθέτουμε αξιόπιστες Αντλίες Πισίνας υψηλής ποιότητας και Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών. Η σωστή επιλογή αντλίας είναι σημαντική , διότι για κάθε πισίνα η αντλία που πρέπει να μπει σε λειτουργία είναι διαφορετική. Η εταιρεία μας μπορεί να σας δώσει ορθές συμβουλές για την επιλογή της αντλίας που χρειάζεστε αλλά και να σας προμηθεύσει με όλα τα ανταλλακτικά. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο, ώστε να κάνει οποιαδήποτε επισκευή ή εγκατάσταση κάθε αντλίας. Κάνουμε πλήρη επισκευή στο μοτέρ της πισίνας και αυτό περιλαμβάνει αλλαγή ρουλεμάν, φτερωτής, στεγανά, λάστιχα, φλάντζες. Ωστόσο κάνουμε και περιέλιξη στο μοτέρ. Διαθέτουμε αντλίες οι οποίες είναι υψηλών προδιαγραφών και αυτές είναι: Αντλίες ASTRAL VICTORIA PLUS SILENT, KRIPSOL, MINDER, PENTAIR, STARITE. Διαθέτουμε αντλίες και για θαλασσινό νερό . Όλες οι αντλίες είναι είτε μονοφασικές είτε τριφασικές. Οι αντλίες πισίνας είναι κατασκευασμένες από ενισχυμένο θερμοπλαστικό με ανοξείδωτους άξονες 304, 316 και είναι κατάλληλες για ιδιωτικές και επαγγελματικές πισίνες.

Βλέπετε 1–9 απο 36 αποτέλεσματα

Εγγραφή στο Newsletter μας

Scroll to Top

Καλέστε για τιμή