Σύνολο 0,00 € (0)
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

ΑΝΤΛΙΕΣ Astral - Kripsol - Pentair

Διαθέτουμε αξιόπιστες Αντλίες Πισίνας υψηλής ποιότητας και Ευρωπαικών Προδιαγραφών.
Πολύ σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της πισίνας παίζει η αντλία η οποία μαζί με το φίλτρο πισίνας ανακυκλοφορούν το νερό μέσα στην πισίνα. Δείτε όλα τα μοντέλα των εταιρίων

Περισσότερα 

Astral Victoria Plus

Η αντλία Astral Victoria Plus έχει στιβαρό σχεδιασμό νέας γενιάς. Εύκολο στο χειρισμό με καπάκι κλειδώματος και χαμηλά επίπεδα θορύβου. IP-55 προστασία κινητήρα. Μεγάλη χωρητικότητα στο καλαθάκι. Ταχείας ροής. Παροχή νερού 15 m3/h. Χώρα προέλευσης: Ισπανία.

Η αντλία είναι ένα από τα πιο σημαντικά μηχανήματα που υπάρχουν στο μηχανοστάσιό σας. Η επιλογή της σωστής αντλίας δεν είναι πάντα εύκολη. Η Astral Victoria Plus είναι μια πολύ αξιόπιστη αντλία σε προσιτή τιμή. Σε περίπτωση που χρειαστεί επισκευή είμαστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε με όλα τα ανταλλακτικά της. 

Kripsol KS

Η αντλία πισίνας Kripsol είναι κατασκευασμένη με θερμοπλαστικό σώμα Noryl impeller με ενισχυτή fiberglass. Το καλαθάκι είναι κατασκευασμένο από λευκό πλαστικό. Έχει διάφανο καπάκι κατασκευασμένο από polycarbonate. Η στήριξή του στο σώμα της αντλίας γίνεται με βίδες. Παροχή νερού 15,4 m3/ h. Χώρα προέλευσης: Ισπανία.

Η αντλία πισίνας Kripsol είναι μια πολύ αξιόπιστη αντλία σε οικονομική τιμή. Σε περίπτωση που χρειαστεί επισκευή είμαστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε με όλα τα ανταλλακτικά της.

Pentair Ultra Flow

Η Pentair Ultra Flow είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους πισίνας. Διαθέτει αθόρυβο μοτέρ, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Πολύ εύκολη στην εκκίνηση. Με δαχτυλίδι καπακιού Quick-Lock για εύκολη πρόσβαση στο καλάθι και διάφανο καπάκι για επίβλεψη ακαθαρσιών. Μεγάλο καλάθι που προεκτείνει τον χρόνο ανάμεσα στους καθαρισμούς. Τα εσωτερικά μέρη της αντλίας είναι ενισχυμένα με fiberglass. Χώρα προέλευσης: Η.Π.Α..

Η Pentair Ultra Flow είναι μια πολύ αξιόπιστη αντλία. Σε περίπτωση που χρειαστεί επισκευή είμαστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε με όλα τα ανταλλακτικά της.

Αποτελέσματα 1 - 12 από 35
Σελίδα 1 από 3

Please publish modules in offcanvas position.