Το καλάθι μου

Σάουνα 2,50x2,50x2,10

Κωδικος προιοντος: 1239 Κατηγορίες:

6,262.00

Σάουνα 2,50×2,50×2,10

Η σάουνα είναι ένας υπέροχος τρόπος χαλάρωσης που μπορείς να απολαύσεις ακόμα και στο σπίτι. Στον θάλαμο το σώμα πρέπει να είναι εντελώς γυμνό. Καθώς ιδρώνετε τα μεταλλικά στοιχεία, τα λιπαρά οξέα και τα μεταβολικά προϊόντα ελευθερώνονται χωρίς να κουράζεται η καρδιά σας. Γι’ αυτό η σωματική κατασκευή και η ηλικία του λουόμενου δεν παίζουν κανένα ρόλο.

Το μπάνιο στη σάουνα δυναμώνει και χαλαρώνει τα νεύρα.

Η εναλλαγή σε ζεστή και κρύα θερμοκρασία χαλαρώνει και ανακουφίζει από την δυσκαμψία των μελών του σώματος. Το κρύο νερό μετά από λίγα λεπτά στη ζεστή σάουνα επιταχύνει την κυκλοφορία με φυσικό τρόπο. Σε μία άκρη του θαλάμου τοποθετείται το ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα που είναι η αντίσταση μέσα σε ένα μεταλλικό κάδο, στο επάνω μέρος του οποίου βρίσκεται ένα πλέγμα με μερικές πέτρες οι οποίες θερμαίνονται από την ηλεκτρική αντίσταση και αποκτούν θερμοκρασία αρκετά υψηλότερη της θερμοκρασίας του χώρου. Επάνω σ’ αυτές τις πέτρες χύνεται, περιοδικά, νερό ώστε να διατηρείται η υγρασία του χώρου, δεδομένου ότι η αύξηση της θερμοκρασίας του αέρα ελαττώνει τη σχετική υγρασία.

Η πόρτα του θαλάμου επιβάλλεται να ανοίγει προς τα έξω για λόγους ασφαλείας και φέρει ένα παράθυρο στο επάνω μέρος ή είναι ολόκληρη από ειδικό γυαλί.

Μέσα στον θάλαμο υπάρχει χαμηλός φωτισμός, θερμόμετρο και μία κλεψύδρα που επιτρέπει την στοιχειώδη μέτρηση του χρόνου παραμονής. Για την τροφοδοσία του θαλάμου με υγρασία υπάρχει ένα ξύλινο δοχείο και μία ξύλινη κουτάλα με την οποία χύνουμε, περιοδικά, νερό επάνω στις καυτές πέτρες, το οποίο εξατμίζεται αμέσως. Συχνά προστίθεται στο νερό μικρή ποσότητα ενός υγρού με άρωμα ευκαλύπτου ή πεύκου ή ελάτου, κλπ. για να κάνει τον αέρα στη σάουνα πιο ευχάριστο στην αναπνοή. Το εσωτερικό, καθώς και το εξωτερικό μέρος της σάουνας είναι κατασκευασμένο από σκανδιναβικό έλατο με ρόζους. Η πόρτα έχει ειδική κλειδαριά. Τα παγκάκια είναι κατασκευασμένα από ξύλο abachi. Η ισχύς του θερμαντήρα της σάουνας είναι 9KW με πάνελ C-90. Παγκάκια: 3. Το καθιστικό χωρά είτε 8 άτομα καθιστά είτε 3 ξαπλωμένα. Για να μην υπάρχει απώλεια θερμοκρασίας, όλα τα ξύλα είναι επιλεγμένα χωρίς ρετσίνες και χωρίς να εξέχουν ρόζοι. Επίσης χρησιμοποιούμε για την κατασκευή διπλά τοιχεία καθώς επίσης και θερμομόνωση για καλύτερο αποτέλεσμα. Έχετε την επιλογή να κατασκευάσετε το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό μέρος της σάουνας και με σκανδιναβικό έλατο χωρίς ρόζους (6.944), είτε με aspen (7.936), είτε με κόκκινο κέδρο (9.114). Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε σάουνα στις διαστάσεις τις οποίες εσείς επιθυμείτε στο χώρο σας με υψηλής ποιότητας ξυλεία από φλαμούρι.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Σάουνα 2,50×2,50×2,10”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφή στο Newsletter μας

Scroll to Top

Καλέστε για τιμή