Το καλάθι μου

Ηλεκτρόλυση Άλατος Astral Elite Connect 24g/h

Κωδικος προιοντος: 70021 Κατηγορίες:

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

3,041.10

Ηλεκτρόλυση Άλατος Astral Elite Connect 24g/h

 

H Ηλεκτρόλυση Άλατος Πισίνας Astral Elite Connect 24g/h είναι ένας πλήρης και αυτόματος εξοπλισμός ελέγχου του pH και του χλωρίου του νερού της πισίνας με αλάτι προσθέτοντας τα πλεονεκτήματα του εξοπλισμού ηλεκτρόλυσης.

Ο χλωριωτής άλατος Astral Elite Connect είναι εύκολος στην χρήση και στον χειρισμό, προσφέροντας ασφάλεια, εξοικονόμηση και απαλλάσσοντας τον χρήστη από την καθημερινή συντήρηση του νερού της πισίνας.

Το σύστημα ηλεκτρόλυσης Άλατος Astral Elite Connect είναι ένας πλήρης αυτόματος εξοπλισμός παραγωγής φυσικού χλωρίου,

στον οποίο πραγματοποιείται αυτόματη μέτρηση με ηλεκτρόδιο Redox, παρέχοντας τη δυνατότητα ορισμού της ακριβής ποσότητας χλωρίου στο επίπεδο που επιθυμούμε ενώ ταυτόχρονα το μηχάνημα διαθέτει δοσομετρική αντλία και ηλεκτρόδιο Ph με σκοπό τη ρύθμιση του pH στο επίπεδο που επιθυμούμε.

Η γεννήτρια άλατος  Astral Elite Connect

συνδέεται χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη θύρα Ethernet και την εφαρμογή Poolstation (διατίθεται σε iOS & aOS) και είναι συμβατή με το σύστημα Fluidra Connect (για απομακρυσμένο έλεγχο) και την εφαρμογή NN.

Ο χλωριωτής άλατος Astral Elite Connect για πισίνα με αλάτι διαθέτει 4 ψηφιακές εισόδους και 4 ψηφιακές εξόδους (ρελέ) για να μπορεί να ελέγχει την αντλία φιλτραρίσματος, την αντλία θερμότητας, τον φωτισμό και το σύστημα άρδευσης.

Η Ηλεκτρόλυση Astral Elite Connect είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρόδια τιτανίου υψηλής ποιότητας, με διάρκεια ζωής έως 12.000 ώρες υπό κανονικές συνθήκες και με  σύστημα ηλεκτροδίων TWIN CELL SYSTEM,

το οποίο αποτρέπει τις καύσεις στις πλάκες ηλεκτροδίων και βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση. Επιπλέον, διαθέτει πηγή ελεγχόμενη από ένταση που επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των ηλεκτροδίων και LED ένδειξη πολικότητας των ηλεκτροδίων (βοηθά στη διάγνωση της κατάστασης των ηλεκτροδίων).

Η γεννήτρια άλατος Astral Elite Connect

είναι ανθεκτική στη σκόνη και την υγρασία με βαθμό προστασίας IP65 και είναι εξοπλισμένη με έγχρωμη οθόνη αφής TFT 2,8 ιντσών,

αισθητήρα αερίου, διακόπτη ροής και συμπαγή υποδοχή αισθητήρα και λειτουργίες ελέγχου με δυνατότητα κλιμάκωσης μέσω πρόσθετων μονάδων S-Driver® (pH, Rx ή Cl ppm).

Κύρια χαρακτηριστικά της ηλεκτρόλυσης άλατος πισίνας Astral Elite Connect:

 

  • Εύκολη στην εγκατάσταση και στον χειρισμό
  • Κατασκευασμένη με οθόνης αφής 2,8 ιντσών
  • Δυνατότητα ρύθμισης παραγωγής από 0 έως 100%
  • Παρακολούθηση αλατότητας και θερμοκρασίας
  • Συμβατή με τη Fluidra Connect
  • Ανθεκτική στη σκόνη και την υγρασία με βαθμό προστασίας IP65
  • Περιλαμβάνει δοσομετρική αντλία pH, ηλεκτρόδιο pH, ηλεκτρόδιο Redox
  • Για πισίνες έως 100m3
  • 24g/h

 

 

Εγγραφή στο Newsletter μας

Scroll to Top

Καλέστε για τιμή